Onze fysiotherapeuten

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? 

Ons team bestaat uit drie fysiotherapeuten die voor u klaar staan. 

Edwin Bromlewe

Edwin Bromlewe

Naast fysiotherapie was de academie voor lichamelijke opvoeding een mogelijke keuze om na de middelbare school in verder te gaan. Uiteindelijk werd fysiotherapie de keuze. Na de opleiding Fysiotherapie in 1985, kwam ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk te weinig handvatten en kennis had om verder te komen in dit vak en ben ik de opleiding  Manuele Therapie, methode Eindhoven, gaan volgen. Deze opleiding heeft een verdieping en verbreding in het inzicht in het behandelen van klachten van de wervelkolom en extremiteiten gegeven.

Tot op heden werk ik als vrij gevestigde fysiotherapeut en heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Naast Manuele Therapie methode Eindhoven pas ik Dry Needling toe, medische fitness, schoudertherapie volgens Stenvers, kinesiotaping, hartrevalidatie, stabiliteit training en algemene revalidatie. Na de opleiding tot reconditioneringstherapeut is het onder begeleiding  revalideren na een operatieve ingreep, beperking of blessure een van de leuke onderdelen binnen mijn werk.

Ik ben verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam, fysiotherapie  en de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan en begeleid stagiaires van deze opleidingen tot beginnend beroepsbeoefenaar.

BIG nummer: 89033295404

Carla Hopman

In  1983 ben ik gestart met  de opleiding Fysiotherapie “ Jan van Essen” in Amsterdam en in 1988 heb ik mijn diploma Fysiotherapie gehaald. Een pittige studie, maar in een gezellige en bruisende stad als Amsterdam, zeker geen straf! Na een aantal jaar als waarnemend fysiotherapeut te hebben gewerkt, heb ik mij gevestigd in een particuliere praktijk in den Helder.

Al werkend in de praktijk heb ik mij ontwikkeld in mijn handelen en in de omgang met mensen. Tevens heb ik ervaren dat de opleiding fysiotherapie “slechts” de basis is van de kennis die je nodig hebt om als fysiotherapeut aan het werk te kunnen. Om me verder te ontwikkelen ben ik de opleiding Osteopathie gaan doen. Na vijf jaar studie heb ik, naast mijn werk als fysiotherapeut in den Helder, een praktijk voor Osteopathie geopend in Anna Paulowna. Beide beroepen zijn “ beroepen in beweging”  en vergden veel tijd en energie naast het voeren van de praktijk. Na een aantal jaar heb ik de keuze gemaakt om alleen met fysiotherapie verder te gaan, uiteraard wel met de kennis en kunde die ik als Osteopaat verworven had.

Door middel van cursussen heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van problemen van de bekkenbodem en (zwangerschap gerelateerde-) bekkenpijn. Door deelname aan een werkgroep van bekkenfysiotherapeuten heb ik kennis gemaakt met een groep zeer gedreven collega’s waardoor goede intercollegiale contacten ontstaan zijn.

Voor het actievere deel rondom de zwangerschap heb ik de cursus Zwangerfitt ® en Pilatus peripartum gedaan. Dit niet direct met het idee om zwangerschapseducatie te gaan geven, maar wat niet is, kan nog komen…

BIG nummer: 39033931404

Monica Reek

Sinds mei 2023 werk ik op de dinsdagmiddag en donderdag bij fysiotherapie- en trainingscentrum de Linie als zelfstandig bekkenfysiotherapeut.

Mijn naam is Monica Reek, geboren en getogen Helderse, ongeveer 19 jaar werkzaam als fysiotherapeut en sinds juli 2022 geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Al sinds de start van mijn carrière als fysiotherapeut en door persoonlijke ervaringen ben ik geïnteresseerd geraakt in klachten rond de buik, het bekken, lage rug en bekkenbodemspieren.

Binnen het fysiotherapiecentrum de Linie zal ik dan ook voornamelijk werkzaam zijn vanuit mijn specialisatie bekkenfysiotherapie. Met dit mooie specialisme wil ik mensen met klachten in de regio van buik-, bekken, lage rug in combinatie met bekkenbodemspieren helpen. Klachten waar mensen zich voor schamen en nauwelijks bespreekbaar durven maken. Klachten waarbij ik, als bekkenfysiotherapeut, waardevol kan zijn voor jullie.

Lees via de link naar de specialisatie bekkenfysiotherapie bij welke klachten of informatiebehoeften ik iets voor u kan betekenen. 

Als u vragen heeft,  stel ze vooral via info@fysioentrainingdelinie.nl of 0223-623742. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

BIG nummer: 09062800004

Luke Koster

Mijn naam is Luke Koster, geboren en getogen in Den Helder, en inmiddels 5 jaar werkzaam als fitnessinstructeur bij De Linie en sinds kort ook als assistent fysiotherapeut. Daarnaast mag ik mezelf binnenkort ook algemeen fysiotherapeut noemen.

Mijn passie voor het vak begon tijdens mijn MBO-4 opleiding sport en bewegen waarbij ik tijdens mijn stages de mogelijkheid had mensen hun leefstijl te verbeteren en hun gezondheidsklachten te verminderen. Om hier nog dieper op in te kunnen gaan heb ik voor het vak fysiotherapie gekozen. Hierdoor heb ik meer vaardigheden ontwikkeld om mensen nog beter te kunnen helpen met hun gezondheidsklachten en het bevorderen van de kwaliteit van leven.

In de toekomst ben ik van plan mezelf verder te blijven ontwikkelen binnen het vak. Ik wens het niemand toe om fysiotherapie nodig te hebben, maar mocht het dan toch nodig zijn ben ik er graag voor u.

Daarnaast begeleiden wij gedurende het jaar meerdere stagiaires.

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.