Video afspelen

Al ruim twintig jaar kunt u, langs de rand van de Linie en in het hart van Den Helder, terecht in onze fysiotherapiepraktijk en trainingscentrum. Onder leiding van Edwin Bromlewe en Carla Hopman staat hier een team van fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs voor u klaar om u professioneel te begeleiden bij gezond bewegen, verantwoord sporten en samen te werken aan uw lichamelijke herstel.

Fitness bij De Linie in Den Helder

Het trainingscentrum

Het trainingscentrum biedt diverse trainingen voor alle leeftijden en van de beginnende sporter tot de zeer ervaren sporter. Wilt u succesvol begeleid worden naar een sportief leven of bent u sporter die zijn prestaties wil verbeteren? Onze insteek is u te ontwikkelen tot een veelzijdige en goede beweger. Er wordt door ons veel aandacht besteed aan het verbeteren van kracht, stabiliteit, mobiliteit en conditie. Hiermee voorkomt u blessures, verbetert u sportprestaties en houdt u plezier in het sporten. We hebben de kennis en trainingen in huis om voor u een veelzijdig, afwisselend en persoonlijk trainingsplan te maken.

Fysiotherapie

Fysiotherapie De Linie is een vooruitstrevende praktijk met een breed pakket aan fysiotherapeutische specialisaties. We beschikken over verschillende fysiotherapie-ruimtes die zijn voorzien van moderne apparatuur. Naast reguliere fysiotherapie behoren o.a. manuele therapie, dry needling, kinesio taping, Redcord en stabiliteitstraining tot de behandelmogelijkheden. Deze specialisaties geven de mogelijkheden om op een, voor u, specifieke manier de juiste oplossing te bieden voor uw aandoening.

teamfoto de linie juli 2022 vierkant

Herstelzorg na Covid-19

 

Heeft u COVID-19 gehad en heeft u daar lichamelijke klachten aan over gehouden? Bij De Linie kunnen wij u helpen met revalideren. Onze fysiotherapeuten beschikken over de medische kennis om op een zo verantwoord mogelijke manier aan uw herstelzorg te werken en u weer op op de been te krijgen.

Onze openingstijden

 

Maandag08.30u – 18.00u & 19.00u – 21.00u
Dinsdag08.30u – 20.00u
Woensdag09.30u – 20.00u
Donderdag08.30u – 11.15u & 12.15u – 18.00u & 19.00u – 21.00u
Vrijdag09.30u – 20.00u
Zaterdag09.30u – 12.00u
Zondag09.30u – 12.00u

Adres en contact

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs of lees hier meer over het maken van een afspraak bij de fysiotherapeut of hier over hoe u lid kunt worden van ons trainingscentrum.

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie is gevestigd aan de Sportlaan 32 te Den Helder. We bieden voldoende parkeermogelijkheden met een invalidenparkeerplaats en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie
Sportlaan 32
1782 ND Den Helder
Telefoon: 0223-623742
Mail: info@fysioentrainingdelinie.nl