Fysiotherapie bij De Linie in Den Helder

Bent u op zoek naar een vakkundig fysiotherapeut in Den Helder waar u snel terecht kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.

Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar.

Fysiotherapie De Linie in Den Helder is een vooruitstrevende praktijk met een breed pakket aan specialisaties. We beschikken over verschillende fysiotherapie-ruimtes die zijn voorzien van moderne apparatuur. Naast reguliere fysiotherapie behoren o.a. manuele therapie, dry needling, kinesio taping, Redcord (Neurac methode) en stabiliteitstraining tot de behandelmogelijkheden. Deze specialisaties geven de mogelijkheden om op een, voor u, specifieke manier de juiste oplossing te bieden voor uw aandoening.
teamfoto de linie juli 2022 vierkant

Onze specialisaties

Klik in de lijst om meer te lezen over de specialisatie.

Herstelzorg Covid-19

Heeft u COVID-19 gehad en heeft u daar lichamelijke klachten aan over gehouden? Bij De Linie kunnen wij u helpen met revalideren. Onze fysiotherapeuten beschikken over de medische kennis om op een zo verantwoord mogelijke manier aan uw herstelzorg te werken en u weer op op de been te krijgen.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Dan kunt u zelf bellen naar 0223-623742. Of laat ons u terugbellen voor een afspraak. Vul uw naam en telefoonnummer in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.