Bent u op zoek naar een vakkundig fysiotherapeut in Den Helder waar u snel terecht kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.

Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar

Fysiotherapie De Linie in Den Helder is een vooruitstrevende praktijk met een breed pakket aan specialisaties. We beschikken over verschillende fysiotherapie-ruimtes die zijn voorzien van moderne apparatuur. Naast reguliere fysiotherapie behoren onder andere manuele therapie, dry needling, kinesio taping, Redcord (Neurac methode) en stabiliteitstraining tot de behandelmogelijkheden.

teamfoto de linie juli 2022 vierkant

Specialisaties

Onze specialisaties geven de mogelijkheden om op een, voor u, specifieke manier de juiste oplossing te bieden voor uw aandoening. Een volledig overzicht van onze specialisaties vindt u op de onderstaande pagina. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen, we helpen u graag verder!

Herstelzorg Covid-19

Heeft u COVID-19 gehad en heeft u daar lichamelijke klachten aan over gehouden? Bij De Linie kunnen wij u helpen met revalideren. Onze fysiotherapeuten beschikken over de medische kennis om op een zo verantwoord mogelijke manier aan uw herstelzorg te werken en u weer op op de been te krijgen.

Dry Needling Den Helder