Leefstijlcoaching. Nu ook bij De Linie in Den Helder!

Ben jij op zoek naar een leefstijlcoach in de kop van Noord Holland? Bij De Linie in Den Helder kunnen wij jou helpen! Bij De Linie kun je vanaf nu terecht voor leefstijlcoaching bij onze leefstijlcoach Carla Hopman. Heb je al eens geprobeerd om af te vallen of te starten met sporten, maar lukt het niet om je doel te bereiken? Wil je stoppen met roken, maar kun je de motivatie niet vinden? Is er een aandoening bij je geconstateerd, zoals suikerziekte of een hart- of vaataandoening, waardoor je nu écht iets aan je leefstijl moet veranderen, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Wil je gezond(er) leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kan een leefstijlcoach je daar goed bij helpen!
Wat doet een leefstijlcoach?
De leefstijlcoach is er om jou te helpen en te ondersteunen met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Alle elementen die bij dragen aan een gezonde leefstijl kunnen ter sprake komen tijdens de intake. Deze vijf elementen zijn:
  1. Bewegen
  2. Roken
  3. Alcohol
  4. Voeding
  5. Ontspanning
Jij bepaalt zelf op welk vlak je graag je leefstijl zou willen veranderen. We gaan samen op zoek naar je interne motivatie en samen maken we een bij jou passend plan, waardoor een positieve switch in je leefstijl een grote kans van slagen heeft.

Lees ook:

#Leefstijlcoaching week 1: Bewegen #Leefstijlcoaching week 2: Roken #Leefstijlcoaching week 3: Alcohol #Leefstijlcoaching week 4: Voeding #Leefstijlcoaching week 5: Ontspanning
Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal en wil je graag hulp bij het positief veranderen van je leefstijl? Kortom, ben jij geïnteresseerd in leefstijlcoaching? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek. Fysiotherapie en Trainingscenturm De Linie Sportlaan 32 1782 ND Den Helder 0223-623742 info@fysioentrainingdelinie.nl