Tarieven

De kosten voor de behandeling fysiotherapie en manuele therapie worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Dit wordt door Fysiotherapie De Linie direct bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd.

Het bedrag van de behandeling is in overeenstemming met de tarieven die uw zorgverzekeraar hanteert en verschilt per verzekeraar. Voor vragen m.b.t. de vergoeding kunt u zich wenden tot uw zorgverzekeraar of contact met ons opnemen. Wij informeren u graag. Fysiotherapie centrum De Linie heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent of u heeft al gebruik gemaakt van uw maximale jaarlijkse budget van de aanvullende verzekering dan ontvangt u van ons een factuur. Hiervoor zullen de onderstaande tarieven worden berekend.

Intake en onderzoek na screening €50,00
Behandeling fysiotherapie €35,00
Behandeling manuele therapie €45,00
Intake en onderzoek na verwijzing €45,00
Behandeling bekkenfysiotherapie €50,00
Toeslag voor behandelingen aan huis €15,00
Niet nagekomen afspraak* 75% van afgesproken behandeling
Verband- en hulpmiddelen Prijzen op verzoek

Als u onverhoopt niet langs kunt komen voor uw behandeling, neem dan contact op om de afspraak af te zeggen. Dit moet minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak worden gedaan. Bij afzeggingen na dit moment, wordt de behandeling in rekening gebracht.

* Zoals omschreven in de algemene voorwaarden van Fysiotherapie De Linie