Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten? U kunt zich binnen onze openingstijden aan de balie of telefonisch aanmelden voor een behandeling. Dit kan met een verwijzing van de huisarts of specialist of zonder verwijzing. In het laatste geval maakt u gebruik van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Ook kunt u berichten achter laten per e-mail via info@fysioentrainingdelinie.nl en dan zullen wij contact met u opnemen.

Wij hebben geen wachtlijst en streven er naar dat u binnen 48 uur een afspraak heeft voor een behandeling.
Ons telefoonnummer: 0223 – 623742

Intake
De intake bestaat uit het invoeren van uw algemene gegevens waaronder uw burgerservice nummer. Hiervoor dient u een geldig legitimatie bewijs mee te nemen (id. kaart /paspoort /rijbewijs /vreemdelingendocument) en uw geldig verzekering pasje. En een anamnese ter inventarisatie van de klachten en een lichamelijk onderzoek. Aan de hand van de onderzoekgegevens wordt een diagnose gesteld en, in overleg met u, een behandelplan opgesteld.

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Dan kunt u zelf bellen naar 0223 – 623742. Of laat ons u terugbellen voor een afspraak. Vul uw naam en telefoonnummer in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.