Word lid

U wilt aan de slag? Wij helpen u graag!

Bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie begint verantwoord sporten met een intake met één van onze fitnessinstructeurs of fysiotherapeuten. Tijdens deze intake bespreken wij uw algemene gezondheid en trainingsdoelen. Indien nodig doen wij enkele gezondheidskundige testen. Denk aan bijvoorbeeld het checken van uw bloeddruk of het onderzoeken van uw gewrichten.
 
Aan de hand van de uitkomsten van de intake, de lichamelijke gesteldheid en de sportwens worden gezamenlijke doelstellingen geformuleerd. Onder begeleiding van de fysiotherapeut/instructeur wordt het trainingsschema eigen gemaakt zodat het daarna verantwoord zelfstandig uitgevoerd kan worden. Uiteraard is het mogelijk om in plaats van fitness te kiezen voor één (of meer) van onze groepslessen. Ook kunt u het natuurlijk allebei gaan doen!

Na 6 weken trainen vindt er een follow-up plaats, waarbij we samen met u kunnen bespreken of de trainingsdoelen zijn behaald en of er nog aanpassingen nodig zijn aan uw trainingsschema. Deze follow-up afspraken worden periodiek herhaald. Uiteraard zijn deze afspreken niet verplicht, maar het is wel een goede manier om gemotiveerd te blijven en op een verantwoorde manier te kunnen sporten!

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor de intake kunt u contact opnemen met Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie. U bent natuurlijk ook van harte welkom om even langs te komen voor informatie en een rondleiding!