Virtuagym

Vituagym PRO account bij inschrijving

Iedereen die lid wordt van Trainingscentrum De Linie krijgt van ons een PRO Virtuagym account. U ontvangt hiervoor een activatie e-mail op het emailadres dat u ons heeft gegeven bij uw inschrijving. Wanneer u de activatie-mail heeft geopend en een account heeft aangemaakt, kunt u wanneer u bent ingelogd terecht in onze eigen Trainingscentrum De Linie community.

Wat is Virtuagym?

Hier plaatsen wij de laatste nieuwtjes van ons traingscentrum. Daarnaast kunt u zich in Virtuagym VIA HET LESROOSTER aanmelden voor de lessen. Virtuagym is bovendien perfect geschikt om uw trainingsoefeningen en voortgang in bij te houden. Nog een andere optie is om lid te worden van allerlei groepen, waarin mensen trainingstips uitwisselen. Kortom, Virtuagym biedt een fijne ondersteuning bij een gezonde levensstijl.

U kunt Virtuagym gebruiken in uw webbrowser, op uw tablet en op uw telefoon. Voor de laatste twee moet u de app “Virtuagym” downloaden. Deze vindt u in de App Store.

Het gebruik van Virtuagym

Ik fitness

Als u bij ons fitnest, dan kunt u uw account bijvoorbeeld gebruiken om uw trainingsschema in bij te houden. Wanneer u een afspraak heeft gehad met een van onze fitnessinstructeurs zal hij of zij uw trainingsschema op de online omgeving van Virtuagym zetten. Zo kunt u er op ieder moment van de dag bij, zowel vanaf de bank, als u buiten aan het sporten bent of natuurlijk als op de sportschool het trainen bent. De app biedt echter nog veel meer mogelijkheden. Kijk er eens in rond en u zult zien dat u het op verschillende manieren kunt gebruiken om uw sportsessies te ondersteunen.

Ik doe mee aan een lesvorm

Doet u mee aan een lesvorm? Dan moet u zich online, in het rooster binnen Virtuagym, aanmelden voor een les. Kunt u niet meedoen met de les, maar had u zich wel aangemeld? Dan kunt u zich ook via uw account weer afmelden.

Het systeem werkt met credits. Stel, u heeft een abonnement voor 2 keer per week lesvorm. Dan krijgt u van het systeem 2 credits per week en kunt u zich die week voor 2 lessen aanmelden. Wanneer u zich voor een les aanmeldt gaat daar 1 credit vanaf. Wanneer u zich voor een les afmeldt, krijgt u 1 credit terug.

Aanmelden voor een les. Nadat u een account heeft aangemaakt, logt u in en gaat u naar “Rooster”. U kunt zich ook voor meerdere lessen per keer aanmelden.

Afmelden voor een les. Wilt u zich voor een les afmelden? Dit werkt hetzelfde als aanmelden! U hoeft dus géén bericht in de community te plaatsen of ons te bellen. Meld u af binnen de app en u krijgt direct een credit terug, die u kunt gebruiken voor een andere les.

Heeft u vragen over hoe u Virtuagym kunt gebruiken? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen en dan helpen wij u verder.