Revalidatie

Bent u aan het revalideren na een operatie of andere (medische) gebeurtenis? Dan helpen wij u graag bij dit traject. We bieden ondersteuning en behandelingen tijdens verschillende revalidatie-trajecten. Onze fysiotherapeuten hebben ieder een eigen expertise op het gebied van revalidatie. Wie u gaat behandelen hangt dan ook af van uw gewenste revalidatie-traject.

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.

Sport-revalidatie

Heeft u een (ernstige) sportblessure waarvan u wilt herstellen? Wij kunnen u begeleiden tijdens het sportrevalidatie traject wat hier op volgt. Samen zorgen we er voor dat u daarna weer uw sport kan beoefenen op uw gewenste niveau.

Hart-revalidatie

Na het ondergaan van een hartoperatie is het belangrijk om onder begeleiding te beginnen met bewegen. Hetzelfde geldt voor als u bijvoorbeeld een hartaanval heeft gehad en u weer met vertrouwen wilt kunnen sporten. Wij kunnen u hierbij verantwoord begeleiden.

COPD-revalidatie

Tijdens de COPD-revalidatie leert u hoe u beter om kunt gaan met COPD. Door middel van lichamelijke oefeningen werken we samen aan het verbeteren van uw conditie. Ook helpen we u inzicht te krijgen in hoe u uw energie het best kunt verdelen.