Yes!

Vanaf 1 juli kunt u weer bij ons terecht in het trainingscentrum. 

Om het sporten zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen hebben we in ons trainingscentrum maatregelen getroffen. Daarnaast zijn er regels waar we ons met z’n allen aan moeten houden. Deze richtlijnen komen uit het door het RIVM goedgekeurde protocol van onze branchevereniging NLActief. 

Lees deze richtlijnen door voordat u bij ons komt trainen (scroll naar beneden).

Heeft u vragen? We helpen u graag! Neem contact met ons op via 0223-623742 of info@fysioentrainingdelinie.nl. 

We willen u vragen om nog even niet naar ons trainingscentrum te komen zonder afspraak.

Reserveer

Om de bezoekersstroom te kunnen controleren en te registreren, moet er voor het sporten gereserveerd worden via de Virtuagym-app, mail of telefoon. Er is een beperkt aantal plaatsen per tijdsslot en een tijdslot duurt één uur. De precieze tijden vindt u in ons zomerrooster, dat ingaat vanaf 1 juli.

Wacht buiten

We vragen u bij aankomst buiten te wachten, met inachtneming van 1,5 meter, totdat een baliemedewerker u komt halen. De baliemedewerker doet een korte gezondheidscheck en zal u vragen of u, of wellicht één van uw huisgenoten, symptomen heeft. 

Ontsmet 

Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te ontsmetten. Ook krijgt u een reinigingsmiddel mee om de apparaten te kunnen reinigen nadat u deze heeft gebruikt.

Houd u aan het tijdsslot

Kom alleen naar het trainingscentrum als u gereserveerd heeft om te sporten. Vertrek direct zodra u klaar bent met sporten, dus aan het eind van uw tijdslot.

Voorzieningen

U kunt helaas geen gebruik maken van onze kleedkamers en douches. U kunt wel bij ons naar het toilet. Neem zelf een handdoek en bidon mee.

Houd afstand

Houd tijdens het sporten 1,5 meter afstand tot de andere sporters. Lichamelijk contact is niet toegestaan.

Volg de aanwijzingen op

Om een veilige sportomgeving te kunnen garanderen willen we u vragen om de aanwijzingen van het personeel op te volgen en u te houden aan de routes die zijn opgesteld in ons trainingscentrum. 

Functionele oefenzaal

Als er groepslessen gegeven worden kan het zijn dat de functionele trainingszaal niet vrij toegankelijk is. De tijden dat de zaal niet toegankelijk is staan duidelijk op de deur aangegeven. Houd hier rekening mee tijdens het reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Symptomen? Kom niet!

We vragen u vriendelijk om niet naar het trainingscentrum te komen als u mogelijke COVID-19 symptomen ervaart. 

Laten we samen voor een veilige sportomgeving zorgen! ♥ 
Kom trainen! 
Reserveer via Virtuagym, telefoon (0223-623742) of via mail (info@fysioentrainingdelinie.nl). Hieronder kunt u de tijden zien waarop u kunt reserveren.