Herstelzorg na Covid-19 (Corona)


Naar schatting zijn er op dit moment 10.000 tot 16.000 post-covid-patiënten in Nederland. Heeft u COVID-19 gehad en heeft u daar lichamelijke klachten aan over gehouden? Bij De Linie kunnen wij u helpen met revalideren. Onze fysiotherapeuten beschikken over de medische kennis om op een zo verantwoord mogelijke manier aan uw herstelzorg te werken en u weer op de been te krijgen.

teamfoto de linie juli 2022 vierkant

Behandeling

De behandeling begint met een intake om uw klachten te bespreken. Tijdens de revalidatie zorgen wij er als fysiotherapeuten voor dat we uw kracht, conditie en stabiliteit herstellen. We werken samen met de huisarts, diëtist, logopedist en ergotherapeut om u weer de oude laten worden.

Vergoeding

Vanaf juli 2020 zit de paramedische herstelzorg na Covid-19 in de basisverzekering. Dit betekent dat uw herstelzorg (deels) vergoed wordt. In totaal worden er vijftig fysiotherapie behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.  Lees hier meer over paramedische herstelzorg na Covid-19 op de website van het Zorginstituut Nederland.

Geen COVID-19, wel klachten

We staan uiteraard ook voor u klaar als u om een andere reden een behandeling nodig heeft. Bijvoorbeeld als u de afgelopen maanden niet heeft kunnen sporten, of thuis heeft gewerkt en daar klachten aan heeft overgehouden. Neem contact met ons op. We helpen u graag.

Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak voor een intake via 0223 – 623742. Of laat ons u terugbellen voor een afspraak. Vul uw naam en telefoonnummer in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.