De echografie

Uw klachten nog beter in beeld

Bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie in Den Helder kunt u vanaf nu terecht voor aanvullend echografisch onderzoek. Op deze manier kunnen we uw klachten, letterlijk, nog beter in beeld brengen.

Hoe het werkt

Wanneer u bij ons komt met een klacht aan uw bewegingsapparaat, dan doen onze fysiotherapeuten tijdens de eerste afspraak altijd een uitgebreid onderzoek. Op basis van dat onderzoek kijken zij vervolgens of het maken van een echografie kan helpen om een nog duidelijker beeld van uw klacht te krijgen. Een echografie kan zo een waardevolle toevoeging zijn bij het opstellen van het behandelingstraject en helpt mogelijk uw herstel te optimaliseren.

Het maken van de echografie kan direct door de behandelend therapeut worden uitgevoerd als deze hiervoor is opgeleid. Mocht dit niet zo zijn zal er een vervolgafspraak gemaakt worden.

Goed om te weten

  • Een echografie maken doet geen pijn. Sterker nog: u voelt er helemaal niets van.
  • Een echografisch onderzoek kost u geen euro meer dan een normale behandeling fysiotherapie.
  • Wij kunnen u altijd binnen enkele dagen inplannen voor een echo.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Dan kunt u zelf bellen naar 0223 – 623742. Of laat ons u terugbellen voor een afspraak. Vul in het formulier uw naam en telefoonnummer in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.