Bij De Linie blijven we continu leren en vernieuwen, zodat u bij ons uitgedaagd wordt om op nieuwe en uitdagende manieren te sporten. Carla en Edwin hebben een paar weken geleden deelgenomen aan een cursus Ultimate Instability, een effectieve (en leuke!) manier van trainen waarbij u door de met water gevulde instrumenten steeds weer opnieuw uw stabiliteit moet vinden.

Wat is Ultimate Instability?
De trainingsproducten van UltimateInstability zijn gevuld met water en zorgen er daardoor voor dat het lichaam tijdens de training constant moet anticiperen op veranderingen. Het is daardoor een dynamische stabiliteitstraining. Om effectief te kunnen bewegen is een juiste stabiliteit van het lichaam van groot belang. Naast dat het effectief is, is het tevens een leuke en uitdagende manier van trainen.

Bij De Linie hebben we diverse UltimateInstability trainingsproducten, waaronder de Aquaballs en de Aquabags.

Meer informatie kunt u ook vinden op de website van Ultimate Instability (met o.a. een video!).

Voor wie het is het interessant?
Voor iedereen! Het kan u helpen bij het behalen van uw (reguliere) trainingsdoelen, maar bijvoorbeeld ook bij het herstellen van een blessure. Wel is het slim om hieraan te beginnen onder begeleiding van een fysiotherapeut of fitnessinstructeur. We hebben daarom de producten van Ultimate Instability niet zomaar in de zaal liggen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Ultimate Instability en lijkt het u leuk om eens op deze manier te trainen? Maak aan de balie een afspraak met één van onze fitnessinstructeurs of fysiotherapeuten en dan helpen wij u verder.

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave