Fysiotherapie De Linie is een vooruitstrevende praktijk met diverse specialisaties, waardoor we u zo goed mogelijk kunnen helpen met uw klacht. Naast reguliere fysiotherapie behoren o.a. manuele therapie, dry needling, kinesio taping en Redcord tot de behandelmogelijkheden.

Manuele therapie

Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Onze therapeuten kijken tijdens de benadeling naar de manier waarop u beweegt en zorgen dat de gewrichten beter werken. Na een succesvolle behandeling bewegen de gewrichten soepeler en neemt uiteindelijk de pijn af. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van uw klachten.

Onze manueel therapeuten hebben na een studie fysiotherapie een driejarige vervolgopleiding voor manueel therapeut gevolgd.

Record (neurac-methode)

Record (neurac methode), een methode waarbij we met behulp van Redcord touwen en speciale oefeningen het lichaam terug proberen te brengen naar pijnvrij bewegen.

Dry needling

Dry needling, niet te verwarren met accupunctuur, waarbij met een speciale techniek de spieren worden aangeprikt met een droge (“dry”) accupunctuurnaald. Als gevolg zal de aangeprikte spier zich kort aanspannen en vervolgens ontspannen. Vervolgens kunt u zich daarna makkelijker bewegen.

Dry Needling Den Helder


Meer over onze specialisaties leest u op deze pagina: Specialisaties.

Op dit moment zijn we onze specialisatiepagina aan het aanvullen met meer informatie.

Meer informatie of maak een afspraak

Heeft u interesse in een behandeling of wilt u meer informatie over één van onze specialisaties? We informeren u graag! Neem contact met ons op via e-mail (info@fysioentrainingdelinie.nl), telefoon (0223-623742) of kom gezellig langs de balie.

Een afspraak maken is zo gedaan.

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.