Beste leden,

Zoals u het gisteravond waarschijnlijk al heeft gehoord: helaas, we kunnen nog niet open. Op advies van de overheid houden wij de deuren van ons trainingscentrum tot op z’n minst 20 mei gesloten.

Ondertussen is onze branchevereniging NLActief druk bezig met het ontwerpen van een protocol, zodat de aangesloten trainingscentra in het land in overleg met de overheid hopelijk op 22 mei weer open kunnen op een zo veilig mogelijke manier. Zodra we hier meer over weten, dan lichten we u uiteraard in.

Totdat we weer open zijn hopen we u op andere manieren op sportief vlak te ondersteunen. Op Virtuagym kunt u Work Outs vinden die u thuis kunt volgen en u kunt gratis materialen bij ons lenen.

Ook zijn wij doordeweeks van 08.00 tot 17.00 bereikbaar voor vragen of als u klachten heeft waarvoor u normaal gesproken een fysiotherapie afspraak zou maken. Dit kan zowel digitaal (Facebook, Instagram, en mail) als via telefoon (0223-623742).

We willen iedereen bedanken voor alle steun! Jullie zijn topleden en we hopen jullie heel snel in goede gezondheid weer op ons trainingscentrum te mogen ontvangen.

Hou je taai en zorg goed voor elkaar!

Sportieve groet (en een digitale knuffel),
Team De Linie