Onze fitnessinstructeurs hebben Workouts gemaakt die u thuis via Virtuagym kunt volgen, wanneer u maar wilt. Voor deze Workouts heeft u natuurlijk geen fitnessapparatuur nodig, enkel een computer, tablet of een smartphone met internetaansluiting.

Iedereen die lid is van ons trainingscentrum heeft een Virtuagym account. Deze account kunt u benaderen op uw laptop (http://trainingscentrumdelinie.virtuagym.com) of via de Virtuagym app die u kunt downloaden in de App store voor op uw tablet of smartphone. Log in met uw e-mailadres en het wachtwoord voor uw Virtuagym account.

Nooit gebruik gemaakt van uw Virtuagym account? Vraag ons u weer een uitnodigingsmail te sturen. Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Hier een handleiding van hoe u de Workouts kunt vinden:

Via de laptop

Log in op Virtuagym:

Klik op Workouts

Typ bij zoekterm “oefeningen voor in huis” (zie afbeelding hieronder).

Nu verschijnt de Workout. Om de Workout te starten: klik op het pijltje (zie afbeelding hierboven).

Notitie: als u een andere Workout zoekt, dan moet u uiteraard een andere zoekterm invullen. In onze berichten over een nieuwe Workout zullen wij de bijbehorende zoekterm vermelden.

Via de app op tablet of smartphone

Download de Virtuagym app in de App Store. Log vervolgens in met de account-gegevens van uw Virtuagym account.

Stap 1: klik op Workouts. Stap 2: klik rechtsbovenin op het zoek-icoon. Stap 3: Typ in: Oefeningen voor in huis. Stap 4: Er verschijnt nu een Workout. Klik op de afbeelding van de Workout.

(Notitie: als u een andere Workout zoekt, dan moet u uiteraard een andere zoekterm invullen. In onze berichten over een nieuwe Workout zullen wij de bijbehorende zoekterm vermelden.).


Stap 5: Klik op “voeg toe aan vandaag”, onderin het scherm. Stap 6: U komt nu op het scherm met daarop de Workout. Klik hier op. U kunt de Workout nu ook vinden onder “kalender”, op het beginscherm. Stap 7: Klik op de afbeelding van de Workout.

Stap 7: u komt op het scherm waar u kunt kiezen voor “Speel af”. De Workout wordt nu afgespeeld, op de juiste volgorde. Stap 8: Doe de Work out!

Veel succes!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!