Zorgverzekeraar VGZ schetste afgelopen juli bij klanten ten onrechte het beeld dat slechts de twee bij VGZ gecontracteerde voorkeurspartijen zorg bieden voor lage rugklachten. Dat is onjuist! Het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) heeft gelukkig bij de Nederlandse Zorgautoriteit een klacht ingediend over de onjuiste communicatie door het VGZ over de behandeling van lage rugklachten door fysiotherapeuten. Inmiddels heeft VGZ dit daarom aangepast. (klik hier voor het hele bericht op de site van het KNGF).

Omdat ook klanten van onze fysiotherapie praktijk hier tegen aan zijn gelopen, willen wij nogmaals benadrukken dat wij u bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie kunnen behandelen voor lage rugklachten.

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie biedt meerdere specialisaties om (o.a.) rugklachten in al zijn facetten te behandelen. Deze zijn gericht op mobiliteit, coördinatie, stabiliteit en kracht. Door middel van manueel therapeutische behandeling (specifieke behandeling van de wervelkolom) en dryneedling kan een optimale mobiliteit van de wervelkolom en omliggende structuren bereikt worden. Een Redcord-behandeling en specifieke functionele stabiliteit training kunnen zorgdragen voor een goede stabiele houding en beweging, waardoor de rug belastbaarder wordt. Daarnaast bieden wij een reconditioneringstraining aan. Door middel van deze training herstel je de balans in belasting en belastbaarheid van je rug en je lichaam in zijn totaliteit.

In combinatie met gedoseerde krachttraining bieden wij een totaalpakket om u effectief te begeleiden bij het herstel van uw rugklachten!

Meer informatie of een afspraak maken?
Bel ons op 0223-623742, mail ons op info@fysioentrainingdelinie.nl of kom langs en dan informeren wij u graag!

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie
Sportlaan 32
1782 ND Den Helder