Bij De Linie hebben we vanaf mei 2021 een nieuwe collega: Niek Bron is ons team van fysiotherapeuten komen versterken. Hieronder stelt Niek zichzelf aan u voor.

“Mijn naam is Niek Bron en ik werk vanaf mei 2021 bij ‘De Linie’. Tijdens mijn studie, stages en door mijn ervaring als sporter ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de actieve revalidatie na operatie of blessure, met name in de onderste helft van het lichaam. 

Krijgt u dus een knieprothese, bent u door uw enkel gegaan of heeft u een achillespeesprobleem? Dan zou ik u graag willen begeleiden in dit traject! Ik zal als therapeut proberen om u een beeld te geven van wat er in uw lichaam is gebeurd en/of gaat gebeuren. Wat we samen kunnen doen om u bij uw klacht te helpen. En wat er nodig is om zelf te doen om het proces zo goed mogelijk te doorlopen. 

Sinds begin 2019 maak ik echografische scans van klachten ter aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek van mijzelf of van collega’s. Ik richt mij hierbij vooral op enkel-, knie-, heup- en peesklachten. Voor de toekomst wil ik mij nog meer gaan richten op de schouder, verdere orthopedische revalidatie, mijzelf specialiseren in het behandelen van peesklachten en wil ik starten met de master muskuloskeletale revalidatie.

Hopelijk tot gauw.”

Wilt u een afspraak maken voor een fysiotherapeutische behandeling? Bel dan naar 0223 – 623742 of stuur ons een e-mail op info@fysioentrainingdelinie.nl.