Nu trainen bij ons in het trainingscentrum er voorlopig nog even niet in zit, helpen we u graag met inspiratie voor Work Outs die u thuis (of buiten) kunt doen. Hieronder vindt u een overzicht van onze Work Out tips:

Fitblijvendoenwesamen.nl

De website www.fitblijvendoenwesamen.nl , een initiatief van onze vakvereniging NLActief, is een website waar u gratis Work Out videos kunt vinden van sportscholen uit het hele land.

Er zijn verschillende Work Outs te vinden op fitblijvendoenwesamen.nl, waaronder HIT circuittrainingen, yogalessen, een les voor senioren, buikspier-kwartieren, Crossfit, Bodyshape en bijvoorbeeld Pilates. Er worden op dit moment nog steeds videos aan de site toegevoegd, dus als er voor u nog geen favoriet bij zit, houd het dan in de gaten.

Youtube

Op Youtube kunt u ontelbaar veel Work Out videos vinden. Het is handig als u Engels kunt begrijpen, maar ook in het Nederlands zijn er genoeg videos te vinden. Enkele van onze aanraders:

Virtuagym

Al onze leden van het trainingscentrum hebben een Virtuagym account. In de Virtuagym omgeving kunt u Work Outs volgen uit de algemene database en ook onze fitnessinstructeurs hebben Work Outs toegevoegd. Zoek in de database bijvoorbeeld naar “Thuis oefeningen”.

Geen idee hoe u een Work Out kunt volgen via Virtuagym? Op onze website hebben wij een handleiding voor u geschreven: klik hier.

Onze fitnessinstructeurs

Bent u lid van ons trainingscentrum en wilt u graag tips of een nieuw trainingsschema ontvangen van onze fitnessinstructeurs? Neem dan contact met ons op. Dit kan via mail (info@fysioentrainingdelinie.nl) of telefoon (0223-623742) tijdens onze openingstijden.

Materialen lenen

Al onze leden kunnen gratis materialen bij ons lenen om thuis aan de slag te kunnen met de Work Outs. Denk bijvoorbeeld aan een Gymbal of sportmatje. U betaalt alleen een kleine borg. Neem contact met ons op en dan laten wij u weten wanneer u de materialen kunt komen afhalen. Dit kan via mail (info@fysioentrainingdelinie.nl) of telefoon (0223-623742) tijdens onze openingstijden.

Onze Facebookpagina

Tot slot noemen wij graag nog even onze facebookpagina. Hier delen wij namelijk ook regelmatig Work Out tips met al onze volgers. Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan. Like onze pagina en dan krijgt u onze tips ook in uw tijdlijn.

We hopen dat u iets heeft aan onze Work Outs tips. Veel succes!