In onderstaande tekst leest u mededelingen die noodzakelijk zijn naar aanleiding van de veranderende situatie omtrent de corona situatie.

Basisregels

Gebruik van mondkapjes

Onze vakverenigingen adviseren dringend om mondkapjes te dragen. Om te voldoen aan de huidige norm gesteld door het RIVM dienen we allemaal de volgende maatregelen binnen ons bedrijf te volgen:

Ventilatie

De herfst is in volle gang, dus ook bij De Linie zetten we de verwarming weer aan.

Om aan alle COVID19 richtlijnen te voldoen, staat het ventilatiesysteem aan en openen we in alle zalen voldoende ramen om verse lucht binnen te laten. De trainingszalen worden geventileerd en zullen fris zijn. Het is zinvol om hier rekening mee te houden tijdens uw training door uw kleding aan te passen en meerdere lagen te dragen. De tussendeuren zijn gesloten, zodat bij de balie en in de wachtkamer de temperatuur aangenaam blijft. Het baliepersoneel zal de deurklinken regelmatig schoonmaken.

Kleedkamers

Er is ook een prettige aanpassing mogelijk: vanaf maandag 5 oktober kunt u weer gebruikmaken van onze kleedkamers. De voorwaarden:

– Er mogen maximaal 3 personen tegelijk in de kleedkamer zijn;
– U kunt nog niet gebruikmaken van de douches en toiletten in de kleedkamer

Wij hopen hiermee opstoppingen in de gangen en wachtruimte te voorkomen. Indien mogelijk willen we u vragen om in sportkleding naar ons trainingscentrum te komen, zodat u direct kunt sporten, nadat u uw buiten schoenen gewisseld heeft voor uw binnen schoenen, zonder gebruik te hoeven maken van gemeenschappelijke ruimtes zoals de kleedkamer.

Groepslessen

Onze groepslessen kunnen gelukkig voorlopig door blijven gaan. Met het oog op de richtlijnen van het RIVM passen we het wel zo aan dat er meer op individuele basis wordt lesgegeven en alle deelnemers voldoende afstand tot elkaar kunnen houden.

Fysiotherapie

Komt u voor fysiotherapie naar onze praktijk? Dan stellen wij u eerst vragen om te kijken of een behandeling bij ons op de praktijk mogelijk is. Lees hier meer over fysiotherapie tijdens COVID-19 bij De Linie.

Blijf gezond!

Zorg er voor dat uw algemene conditie op peil blijft en dat uw weerstand voldoende aanwezig is om ziekte te voorkomen, door regelmatig en verstandig te sporten. Wij helpen u graag met aanpassing van uw trainingsschema. Voor leden is dit helemaal gratis. Kom langs de balie tijdens één van uw trainingen of bel ons op 0223-623742 om een afspraak te maken met één van onze fitnessinstructeurs.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag. Mailen kan op info@fysioentrainingdelinie.nl of bel ons op 0223-623742.

Het team van De Linie wenst u een fijn weekend!