Heeft u een fysiotherapiebehandeling nodig en vraagt u zich af of het wel veilig is om dat op dit moment te doen? Dan stellen wij u graag gerust!

Op onze praktijk houden wij ons aan de richtlijnen en hebben we huisregels opgesteld om een voor iedereen zo veilig mogelijke praktijk te creëren. Dit hebben we gedaan aan de hand van een door het RIVM en onze branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. Op deze manier kunnen we u op een verantwoorde en veilige manier behandelen.

De richtlijnen

Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen (geen handen schudden, in uw elleboog niezen en hoesten) gelden bij De Linie de volgende aanvullende huisregels:

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan vooralsnog alleen telefonisch (0223-623742). Bij het maken van de afspraak stellen wij u een aantal vragen:

Het is belangrijk dat u deze vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van COVID-19, dan zullen we een telefonische afspraak inplannen of stellen we de afspraak uit. Als het voor uw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

We verzoeken u dringend om niet zonder afspraak naar de praktijk te komen. Neem eerst telefonisch contact met ons op (0223-623742).

Wij zijn er klaar voor om u te ontvangen en u te helpen bij uw klachten. Hopelijk zien we u snel weer in onze praktijk!

Team De Linie