Kunt u wel wat hulp gebruiken tijdens uw training en traint u graag gezellig in een groep? Dan is de groepsfitness misschien iets voor u!

Bij deze les doen we het eerste halfuur een gezamenlijke circuit-training, waarbij we focussen op uw balans en stabiliteit. Daarna gaat u een halfuur aan de slag met uw eigen trainingsschema (die we eerder met u hebben opgesteld) en loopt er een fitnessinstructeur rond die kan helpen als u dat nodig heeft.

De groepsfitness wordt gegeven op meerdere dagen in de week. Klik hier voor ons lesrooster. U kunt er zelf voor kiezen welk abonnement u wilt afsluiten en hoe vaak u mee doet. Van te voren doen we met u een intake om te bespreken wat u tijdens de groepsfitness graag wilt trainen en waar u misschien wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Interesse of wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op via telefoon (0223-623742), e-mail (info@fysioentrainingdelinie.nl) of kom gezellig bij ons langs de balie en dan vertellen wij u graag meer. Een proefles is altijd gratis.