De Artrose Oefengroep

Heeft u artrose en ondervindt u daar klachten van? Bij De Linie kunt u nu terecht voor een groepsles die gericht is op het verminderen van uw artrose: de Artrose Oefengroep. Doe mee aan de les en u zult merken dat de oefeningen uw pijn verlichten en u de activiteiten van het dagelijkse leven makkelijker kunt uitvoeren.

Wist u dat de eerste 12 behandelingen voor artrose vanuit de basisverzekering worden vergoed? 

Artrose

In Nederland leven bijna 1,5 miljoen mensen met artrose. Door de Covid-19 maatregelen worden veel operaties uitgesteld waardoor u nu misschien langer moet doorlopen met een versleten gewricht. Dit kan pijn, stijfheid en ongemak geven.

Het is aangetoond dat gericht oefenen helpt om klachten bij artrose te verminderen. Om uw conditie, kracht en balans in het dagelijks leven op peil te houden, of zelfs te verbeteren, kunt u zich nu aanmelden om bij ons in een klein groepje (of individueel) te komen oefenen.

De oefengroep

Onder begeleiding van fysiotherapeute Lisa Scheer doen we  oefeningen die zijn aangepast op uw niveau en gericht op zijn uw persoonlijke gewrichtsklacht. Door in een groep te trainen hebben we meer tijd om te oefenen en maakt u kennis met lotgenoten waar u ervaringen mee kunt uitwisselen. En het is het ook nog gezellig!

Deelnemen aan deze groep gaat (in principe) op verwijzing van de huisarts of specialist, maar u bent altijd welkom om samen te bespreken wat voor u de beste oplossing is. Maak nu uw afspraak voor een intake gesprek en dan kijken we samen naar de mogelijkheden (waaronder dag en tijd). Wilt u liever op individuele basis oefenen, dan kunnen wij u daar uiteraard ook bij helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak voor een intake via 0223 – 623742. Of laat ons u terugbellen voor een afspraak. Vul uw naam en telefoonnummer in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.