Goed nieuws:vanaf 4 mei 2020 kunnen wij iedereen weer verwelkomen op de praktijk! Vanzelfsprekend hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige manier kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en onze branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan vooralsnog alleen telefonisch (0223-623742). Bij het maken van de afspraak stellen wij u een aantal vragen. Het is belangrijk dat u deze vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt.Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van COVID-19, dan zullen we een telefonische afspraak inplannen of stellen we de afspraak uit. Als het voor uw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

We verzoeken u dringend om niet zonder afspraak naar de praktijk te komen. Neem eerst telefonisch contact met ons op.

De richtlijnen:

Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen (geen handen schudden, in je elleboog niezen en hoesten) gelden bij De Linie de volgende aanvullende huisregels:

Tot slot:

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we u ook om een mondkapje te dragen. Samen doen we er alles aan om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen en we vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de maatregelen. 

Wij zijn er klaar voor om u weer te ontvangen en u te helpen bij uw klachten. Hopelijk zien we u snel weer in onze praktijk!

Team Fysiotherapie De Linie