Inmiddels heeft het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, onze beroepsorganisatie) geadviseerd om niet langer behandelingen te laten doorgaan op mensen die geen symptomen vertonen van COVID-19. Afwezigheid van symptomen garandeert niet dat er geen besmetting kan plaatsvinden. Oftewel: ook wij stoppen met alle fysiotherapiebehandelingen op de praktijk waarbij uitstel mogelijk is. Wanneer een behandeling absoluut noodzakelijk is, zullen wij kijken naar de mogelijkheden om dit zo veilig mogelijk te doen volgens de normen zoals door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gesteld.

Heeft u een afspraak bij ons staan? Wij bellen u persoonlijk op om samen met u te overleggen hoe we u het best kunnen helpen. Dit doen wij ook als u nu belt om een nieuwe afspraak met ons te maken. 

In veel gevallen kunnen we de afspraak omzetten in een telefonisch consult. Tijdens het telefonisch consult zal de fysiotherapeut u bellen om de status van uw behandeling te bespreken, huidige klachten op te nemen en eventueel oefeningen te geven om uw klachten te verminderen (deze oefeningen kunnen indien gewenst ook gemaild worden). De zorgverzekeraars hebben deze vorm van behandeling goedgekeurd.

We hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u vragen? Neem contact met ons op (0223-623742 of info@fysioentrainingdelinie.nl) en dan helpen wij u graag.

Met vriendelijke groet,
Team De Linie