Lijkt het u leuk om gezellig in een groep te trainen? Kom dan naar onze seniorenfitness!

Bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie kunt u meerdere keren per week terecht voor een groepstraining voor ouderen. Tijdens deze seniorenfitness verzorgt de instructeur een gezamenlijke warming-up en cooling-down en begeleidt hij/zij de individuele training. Na de training schuiven de sporters soms gezellig aan voor een bakje koffie.

✅ Uit onderzoek is gebleken dat bewegen met een gematigde intensiteit een gunstige invloed heeft op de kwaliteit van het leven. De kans op botbreuken (door bijvoorbeeld valpartijen) neemt af bij ouderen die fit zijn. Regelmatig sporten werkt stressverlagend en verbetert de conditie van het hart.

✅ Kortom, het is belangrijk om in beweging te blijven, ook als u al wat ouder bent. En het is gezellig!

✅ Wilt u deelnemen aan de seniorenfitness? Kom langs of bel ons voor het maken van een intake-afspraak. Vervolgens gaat u samen met de instructeur een trainingsschema in elkaar zetten en kunt u op de gezette tijden tijdens de seniorenfitness onder begeleiding trainen.

Bent u nog geen “senior”, maar lijkt het u wel leuk om in een groep te fitnessen? Wij hebben verschillende groepslessen voor allerlei leeftijden. Kijk op onze website (fysioentrainingdelinie.nl) of neem contact met ons op voor meer informatie.

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie
Sportlaan 32
1782 ND Den Helder
Ons telefoonnummer: 0223-623742
En e-mailadres: info@fysioentrainingdelinie.nl