Heeft u al eens aan seniorenfitness gedacht? Gezellig een uurtje sporten met een vast clubje senioren, onder begeleiding van een instructeur, op uw eigen tempo en eigen niveau. Klinkt goed toch?

Uit onderzoek is gebleken dat bewegen met een gematigde intensiteit een gunstige invloed heeft op de kwaliteit van het leven. De kans op botbreuken (door bijvoorbeeld valpartijen) neemt af bij ouderen die fit zijn. Regelmatig sporten werkt stressverlagend en verbetert de conditie van het hart. Kortom, het is belangrijk om in beweging te blijven, ook als u al wat ouder bent.

Bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie kunt u meerdere keren per week terecht voor een groepstraining voor ouderen. Tijdens deze seniorenfitness verzorgt de instructeur een gezamenlijke warming-up en cooling-down en begeleidt hij/zij de individuele training. Na de training schuiven de sporters soms gezellig aan voor een bakje thee of koffie. ☕

Wilt u deelnemen aan de seniorenfitness? Kom langs of bel ons voor het maken van een intake-afspraak. Vervolgens gaat u samen met de instructeur een trainingsschema in elkaar zetten en kunt u op de gezette tijden tijdens de seniorenfitness onder begeleiding trainen.

De seniorenfitness wordt gegeven op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 08.30u.

Bent u nog geen “senior”, maar lijkt het u wel leuk om in een groep te fitnessen? Wij hebben verschillende groepslessen voor allerlei leeftijden. Kijk op onze website rond voor de verschillende mogelijkheden (u vind ze onder “lesvormen“) of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ons telefoonnummer: 0223-623742
Ons mailadres: info@fysioentrainingdelinie.nl
Ons adres:
Sportlaan 32
1782 ND Den Helder