Go Power Walking en voel je fitter!

???? Start: bij voldoende animo
???? Iedere woensdagochtend van 10.00-11.00
???? Instructrice: Mireille Simon
???? Aantal lessen: 10
???? Kosten: €40
???? Geen inschrijfkosten.

Power Walking is buiten lopen in een stevig tempo. Door het tempo kun je gezellig blijven kletsen en zit je in een hartslagzone waarin je extra vet verbrand. Door de manier van lopen worden de spieren in de schouders, rug, onderrug en buik extra geactiveerd en versterkt. Tussendoor doen we spierversterkende oefeningen die zorgen voor extra vetverbranding en een strakker figuur.

Power Walking is een natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, en de kans op blessures is daardoor nihil.  Het is tevens een zeer geschikte en toegankelijke revalidatie- of hersteltraining.

Wil jij bewegen en fitter worden, maar heb je weinig (sport)ervaring? Dan is dit een perfecte cursus om mee te beginnen!

Om mee te doen aan deze cursus schrijf je je in bij ons trainingscentrum, maar betaal je geen inschrijfkosten. Wel vul je een gezondheidsverklaring in, zodat je verantwoord bij ons aan de slag kunt!

Inschrijven voor deze cursus of wil je meer informatie? Kom gezellig langs de balie, stuur een mail (info@fysioentrainingdelinie.nl) of bel ons (0223-623742).

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie
Sportlaan 32
1782 ND Den Helder
0223-623742
info@fysioentrainingdelinie.nl
fysioentrainingdelinie.nl