Beste leden,

Het is zover, er kan weer (bijna) gesport worden! Als alles volgens plan verloopt, dan openen we op woensdag 19 mei de deuren van ons trainingscentrum. In dit bericht willen we u even vertellen hoe dit eruit zal gaan zien.

Trainen
Trainen gaat zoals u eind vorig jaar gewend was: door het reserveren van een tijdslot. Per tijdslot kunnen maximaal tien mensen zich inschrijven. Dit maximale aantal hanteren we in verband met de 1,5 meter regel en een veilige spreiding van sporters over de gehele dag.

Wilt u een tijdslot reserveren? Dit kunt u zelf doen in Virtuagym (dan ziet u gelijk welke tijdsloten nog beschikbaar zijn), maar ook door even naar ons te bellen of te e-mailen.

Groepslessen
De groepslessen gaan aangepast van start. De instructeur zorgt er voor dat de les voldoet aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM. Inschrijven voor de groepslessen kan via Virtuagym, telefoon of email. Kijk in ons rooster op Virtuagym of op onze website voor de lessen waar u zich voor kunt inschrijven. 

Doet u mee aan de Groepsfitness en Seniorenfitness? Dan nemen we zelf contact met u op.

Veiligheidsmaatregelen
Daarnaast gelden bij De Linie dezelfde veiligheidsmaatregelen als voor de lockdown. Zo zijn de kleedkamers voorlopig gesloten, is een mondkapje verplicht (tijdens het trainen mag deze af) en willen we u vragen om uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. Ook is het heel belangrijk dat u niet komt trainen als u verkoudheidsklachten heeft, andere mogelijke symptomen van Corona lijkt te hebben of op een Corona testuitslag wacht. Zo houden we het trainen bij De Linie voor iedereen veilig.

En verder…
We hebben een bekend gezicht op een nieuwe plek: Deniece gaat bij ons, net als Luke, de intakes verzorgen en sporters begeleiden. Heeft u ook interesse in een nieuw trainingsschema? Kom dan langs de balie (of bel of mail) om een afspraak te maken met Deniece of Luke.

Tot slot willen we u nogmaals bedanken voor al uw steun de afgelopen maanden. Niemand had kunnen voorspellen dat we zolang dicht moesten en we zijn dan ook erg dankbaar dat u, ondanks de lange lockdown, lid bent gebleven van ons trainingscentrum. Het heeft er voor gezorgd dat we straks weer gewoon open kunnen en er weer lekker bij De Linie getraind kan worden! Zoals we in onze vorige e-mails hebben genoemd, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een compensatieregeling. Als u hier interesse in heeft, dan kunt u dit aangeven bij de balie.

Hopelijk zien we u volgende week weer in ons trainingscentrum. We hebben er zin in! En heeft u vragen? We helpen u graag! Neem contact met ons op:

Telefoon: 0223 – 623742
E-mail: info@fysioentrainingdelinie.nl

Sportieve en vriendelijke groet,
Team De Linie