We hadden nooit verwacht dat ons trainingscentrum nu nog steeds gesloten zou zijn. Daar balen we natuurlijk ontzettend van! Gelukkig komt de zomer er weer aan en daarmee ook het mooiere weer. Laten we hopen dat het, samen met de vaccins, een positief effect gaat hebben op de besmettingscijfers en er toch binnenkort weer binnen bij ons mag worden gesport.
 
Tot die tijd beginnen we voorzichtig met wat buitensporten: zowel de groeps- als de seniorenfitness starten hopelijk binnenkort met een aangepaste vorm in de buitenlucht. Als u zich voor die les heeft ingeschreven dan nemen wij binnenkort contact met u op.

Ook starten we op zaterdagochtend 10 april met het geven van buitentrainingen! U kunt zich inschrijven voor een tijdslot van 1 uur, waarin onze fitnessinstructeur Luke een training zal geven die bestaat uit een combinatie van krachttraining en het trainen van uithoudingsvermogen. Er zijn twee tijdsloten, waarvoor per tijdslot maximaal vier mensen zich kunnen inschrijven (dit in verband met de regels van het RIVM). In ons rooster op Virtuagym ziet u de mogelijkheden. U kunt zich daar ook direct inschrijven voor een training.

De training gaat van start bij ons op de parkeerplaats. Alle leden en leeftijden zijn welkom en het maakt niet uit welk abonnement u heeft.

Heeft u vragen? 0223 – 623742