Beste leden,

Gelukkig kunnen we ook in de herfst onze deuren openhouden. Helaas is het wel nodig om u weer een update te geven over de Coronamaatregelen. Deze regels gaan in vanaf 6 november 2021. De belangrijkste verandering is het scannen van de QR-code.

Om het trainen bij De Linie zo veilig mogelijk te maken, houden we ons samen aan de RIVM- richtlijnen. Dat betekent: het advies om 1,5m afstand te houden, handen wassen, apparaten ontsmetten en thuisblijven bij verkoudheidsklachten.

Als u komt trainen dan scannen we vanaf zaterdag bij binnenkomst uw QR-code. Een coronatoegangsbewijs is dus nodig om bij ons te kunnen trainen, het dragen van een mondmasker is niet verplicht.

Voor leden die geen coronatoegangsbewijs kunnen tonen, en dus niet kunnen komen sporten, hebben we een strippenkaart van 2 strippen voor € 10,00 in het leven geroepen. Naar ons idee is dit een acceptabele oplossing voor alle partijen. U als klant krijgt waar voor uw geld en wij kunnen hiermee onze eigen regels m.b.t. lidmaatschap “gewoon” blijven hanteren. Voor meer informatie over deze oplossing kunt u terecht bij de balie of bellen naar 0223 – 623742.

Komt u voor de fysiotherapeut? Dan is een coronatoegangsbewijs (QR-code) niet nodig, maar het dragen van een mondkapje is verplicht. Komt u voor de fysiotherapeut en gaat u in de zaal oefenen? Dan moet u ook uw QR-code laten scannen.

De kleedkamers en douches blijven open, maar we willen u vragen om ook daar de bovenstaande adviezen zoveel mogelijk in acht te nemen.

Het gebruiken van de schoonmaakflesjes is nog steeds alleen een advies, dus niet verplicht.

Heeft u vragen? U kunt ons een mailtje sturen, langs de balie komen of natuurlijk even bellen (0223-623742).

Sportieve groet,
Team De Linie