Kom ook in Shape! Na meerdere keren met succes deze cursus aan te hebben geboden, hebben we besloten deze les toe te voegen aan ons vaste lesrooster. Iedere zaterdag van 09:30 – 10:30 kunt u vanaf nu bij De Linie terecht voor een les Back in Shape!

Wat is Back in Shape?

Bij BACK IN SHAPE werken we iedere zaterdagochtend op een leuke en verantwoorde manier aan uw coördinatie, kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. In een groep van maximaal 10 tot 15 mensen wordt u begeleid door zowel een fitnessinstructeur als een fysiotherapeut.

Voor wie is deze les?

Heeft u een wat mindere conditie of misschien iets overgewicht en zou u daar iets aan willen doen, maar weet u niet goed hoe? Wilt u graag in vorm komen, maar is de drempel om naar de sportschool te gaan te hoog? Daar kunnen wij u bij helpen!

Deze les is perfect voor beginners of voor mensen die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

Deze les maakt nu onderdeel uit van ons vaste lesrooster. Dit betekent dat u met een lesabonnement ieder moment kunt deelnemen aan deze les. Komt u het ook eens proberen? Een proefles is (ook voor niet-leden) altijd gratis! Leden kunnen zich voor deze les inschrijven via Virtuagym.