Wist je dat gemiddeld de helft van de mensen die een sportschool binnenstapt na zes maanden weer stopt met sporten? Soms komen ze er achter dat ze liever iets anders gaan doen (dat kan natuurlijk), maar vaak heeft het ook te maken met een gebrek aan motivatie. Zonde toch?! Ben je begonnen met sporten en fit worden en dan kun je opeens de motivatie niet meer vinden! Herken jij jezelf hier in en wil je daar iets aan veranderen? Dan helpen wij je graag!

Je motivatie vind je onder andere terug door je trainingsdoelen weer eens onder de loep te nemen én je sportroutine aan te passen. Onze instructeurs kunnen jou daar bij helpen! Geef aan wat je graag wilt bereiken, wat voor oefeningen je niet leuk vindt om te doen of juist wel, bespreek je zwakke en sterke punten en stel vervolgens samen met de fitnessinstructeur een uitdagend schema samen. Wellicht kun je je sportroutine zelfs uitbreiden met één van onze lessen, waardoor deze geen moment gaat vervelen.

Interesse? Maak een afspraak met één van onze instructeurs bij de balie, bel ons (0223-623742) of mail (info@fysioentrainingdelinie.nl) en dan nemen wij contact met jou op. Als je lid bent van ons trainingscentrum zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Nog geen lid van De Linie, maar wel geïnteresseerd in veelzijdig sporten? Neem contact met ons op en dan informeren wij je graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie kun je ook terecht op onze website: fysioentrainingdelinie.nl.

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie
Sportlaan 32
1782 ND Den Helder
0223-623742
info@fysioentrainingdelinie.nl
fysioentrainingdelinie.nl