Ben je op zoek naar een laagdrempelige les om (weer) in vorm te komen? Daar kunnen we je bij De Linie goed bij helpen! Iedere zaterdagochtend van 09:30 – 10.30 kun je bij ons de les Back in Shape volgen. Perfect voor beginners én je traint in een groep, dus het is ook nog eens gezellig! Enneh, ervaren sporters zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Wat is Back in Shape precies?

Bij BACK IN SHAPE werken we op een leuke en verantwoorde manier aan je coördinatie, kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen aan de hand van verschillende oefeningen. In een groep van maximaal 10 tot 15 mensen wordt je begeleid door zowel een fitnessinstructeur als een fysiotherapeut.

Voor wie is Back in Shape?

Iedereen is welkom! Heb je een wat mindere conditie of misschien iets overgewicht en zou je daar iets aan willen doen, maar weet je niet goed hoe? Wil je graag in vorm komen, maar is de drempel om naar de sportschool te gaan te hoog? Dan is Back in Shape een laagdrempelige manier om weer in vorm te komen! Deze les is perfect voor beginners of voor mensen die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Gevorderde sporters zijn uiteraard ook welkom.

Ook deelnemen?

Leden kunnen zich voor deze les inschrijven via Virtuagym. Ben je nog geen lid, maar heb je wel interesse? En proefles is altijd gratis. Opgeven kan bij ons aan de balie, via mail (info@fysioentrainingdelinie.nl) of aan de telefoon (0223-623742). Heb je eerst wat vragen? Ook geen probleem. Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws!