Op advies van het KNGF (meer informatie leest u op hun website: https://www.kngf.nl/actueel/nieuws/2020/maart/update-corona-noodzaak-continueren-fysiotherapeutische-zorg.html) blijft Fysiotherapie De Linie open voor de mensen die de zorg graag op de praktijk willen voortzetten en daar ook toe in staat zijn. 

Uw behandeling kan doorgaan mits u geen verkoudheids- of griepklachten heeft. Bent u in een risicogebied geweest, maar is dit langer dan twee weken geleden en heeft u geen griepverschijnselen, luchtweg- of verkoudheidsklachten gekregen? Ook dan kan de behandeling gewoon doorgaan. 

Twijfelt u of u naar de behandeling kunt komen? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Dit kan op 0223-623742.

Telefonisch consult

Kunt of wilt u niet naar de fysiotherapiepraktijk komen voor een behandeling, maar heeft u wel behoefte aan advies? Dan bieden wij een telefonisch consult aan ter vervanging van de fysiotherapie behandeling. Tijdens het telefonisch consult zal de fysiotherapeut u bellen om de status van uw behandeling te bespreken, huidige klachten op te nemen en eventueel oefeningen te geven om uw klachten te verminderen (deze oefeningen kunnen indien gewenst ook gemaild worden). De zorgverzekeraars hebben deze vorm van behandeling goedgekeurd. 

Wilt u meer informatie, of wilt u uw fysiotherapiebehandeling omzetten in een telefonisch consult? Neem dan contact met ons op via 0223-623742. We helpen u graag! 

Vriendelijke groet,
Team De Linie