Fit blijven tijdens Corona

Hoe blijf je fit, zowel mentaal als fysiek, tijdens deze intelligente lockdown? Wij hebben wat tips voor je:

  • Probeer iedere dag wat tijd buiten door te brengen. Een flinke wandeling langs de zee (wat een geluk hebben we hier in Den Helder!) of in het bos is goed voor de beweging en de frisse lucht, maar ook voor de geest. 
  • Ga je normaal naar de fysiotherapeut of heb je klachten gekregen in de afgelopen periode? Je kunt weer bij ons terecht! Bel ons voor een afspraak of advies (0223-623742) en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om je zo goed mogelijk te helpen. Vergeet niet onze richtlijnen te lezen (je kunt ze vinden op onze website).
  • Het kan verleidelijk zijn om de hele tijd het nieuws in de gaten te houden, maar grote kans dat je er niet vrolijker van wordt. Twee keer per dag het nieuws lezen/zien/horen is écht meer dan genoeg, en als er iets dringends is, dan hoor je het vast wel op tijd.
  • Sport je altijd samen met je gymbuddy? Spreek nu samen digitaal af om een work out te doen. Zet een muziekje op, start één van onze Work Outs uit Virtuagym en bel je gymbuddy op de achtergrond via Zoom/Skype/Facetime (of ga, als dat kan, buiten sporten op een rustige plek op 1,5m afstand, dat mag natuurlijk ook!).

Heb jij nog een fijne tip om gezond te blijven? We horen het graag! We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen op het trainingscentrum!