Fysiotherapie- en trainingscentrum De Linie is sinds de start van de voorbereiding de thuishaven van Den Helder SUNS als het gaat om blessurebehandelingen en fysieke trainingen. De samenwerking, die tot stand kwam via Maarten Tromp van de SUNS werkgroep, verloopt voor beide partijen naar volle tevredenheid. Carla Hopman en Edwin Bromlewe zijn bij De Linie, dat officieel de deuren op 1 januari 2016 de deuren opende in de huidige zetting, verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Naast fysiotherapie, inclusief meerdere specialisaties, en fitness zijn er ook verschillende lesvormen mogelijk. Actieve Ontspanning in de vorm Chi Kung en Body & Mind, die rust en herstel bevorderend werken zijn eveneens mogelijk. Tevens mag de zonnebank niet ontbreken.

Edwin Bromlewe: “Goede balans tussen kracht, mobiliteit en stabiliteit is ons stokpaardje, dat in combinatie met uithoudingsvermogen/conditie en herstel en ontspanning. Dat is wat wij bieden en waar we goed in zijn! Onze affiniteit met basketball en topsport in zijn algemeenheid is al jarenlang heel groot. De DOZY basketballdames komen hier al jaar en dag ” Carla Hopman vult aan: “Wij leveren maatwerk qua fysiotherapie en trainingsfaciliteiten. De veelzijdigheid qua trainingsaanbod in combinatie met andere facetten is onze kracht. Hierbij doel ik op o.a. revalidatie, loopanalyse, redcord (www.redcordnederland.nl) en andere mogelijkheden die op onze website (zie onder) zijn terug te vinden.”

De SUNS selectie van head coach Peter van Noord maakt meerdere keren per week gebruik de faciliteiten van De Linie. “Op het gebied van fysiotherapie en krachttraining levert De Linie alle faciliteiten die nodig zijn voor het beoefenen van topsport. De Linie is een maatpak voor ons. De vakkundigheid is overduidelijk aanwezig op verschillende terreinen en daar profiteert de SUNS selectie optimaal van. Wij zijn dan dan ook zeer te spreken over de samenwerking tot nu toe”, aldus Van Noord.

Bron: https://denheldersuns.nl/nieuws-archief/24-10-2017-de-linie-is-een-maatpak-voor-dh-suns