Nieuw bij De Linie: de oefengroep voor artrose!

Bij De Linie gaan we binnenkort van start met groepslessen die gericht zijn op het verminderen van uw artrose en u helpen bij de activiteiten van het dagelijkse leven. De Linie is aangesloten bij het Artrose Netwerk van Beweegzorg Noordwest en heeft dus de specialisten in huis om u te helpen met uw artroseklachten.

In Nederland leven bijna 1,5 miljoen mensen met artrose. Door de Covid-19 maatregelen worden veel operaties uitgesteld waardoor u nu misschien langer moet doorlopen met een versleten gewricht. Dit kan pijn, stijfheid en ongemak geven. 

Het is aangetoond dat gericht oefenen helpt om klachten bij artrose te verminderen. Om uw conditie, kracht en balans in het dagelijks leven op peil te houden, of zelfs te verbeteren, kunt u zich nu aanmelden om bij ons in een klein groepje (of individueel) te komen oefenen. 

In een klein groepje doen we, onder begeleiding van fysiotherapeute Lisa Scheer, oefeningen die zijn aangepast op uw niveau en gericht op zijn uw persoonlijke gewrichtsklacht. Door in een groep te trainen hebben we meer tijd om te oefenen en maakt u kennis met lotgenoten waar u ervaringen mee kunt uitwisselen. En het is het ook nog gezellig! 

Wist u dat de eerste 12 behandelingen voor artrose vanuit de basisverzekering worden vergoed? Deelnemen aan deze groep gaat (in principe) op verwijzing van de huisarts of specialist, maar u bent altijd welkom om samen te bespreken wat voor u de beste oplossing is. Maak nu uw afspraak voor een intake gesprek en dan kijken we samen naar de mogelijkheden (waaronder dag en tijd). Wilt u liever op individuele basis oefenen, dan kunnen wij u daar uiteraard ook bij helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie
Sportlaan 32
1782 ND Den Helder
0223-623742
info@fysioentrainingdelinie.nl