Ook in 2021 staat ons team van fysiotherapeuten weer voor u klaar!

Heeft u COVID-19 gehad en heeft u daar lichamelijke klachten aan over gehouden? Bij De Linie kunnen wij u helpen met revalideren. We beschikken over de medische kennis om u op een zo verantwoord mogelijke manier weer op de been te krijgen. Onze fysiotherapeute Carla Hopman heeft afgelopen maand het certificaat van het landelijk netwerk voor de revalidatie van coronapatiënten in de eerste lijn behaald.

Tijdens de corona revalidatie zorgen wij er als fysiotherapeuten voor dat we uw kracht, conditie en stabiliteit herstellen. We werken samen met de huisarts, diëtist, logopedist en ergotherapeut om u weer de oude laten worden. In totaal worden er vijftig fysiotherapie behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering.  Lees hier meer over paramedische herstelzorg na Covid-19 op de website van het Zorginstituut Nederland.

We staan uiteraard ook voor u klaar als u om een andere reden een behandeling nodig heeft. Dit geldt ook voor als u de afgelopen maanden misschien niet heeft kunnen sporten, of thuis heeft gewerkt en daar klachten aan heeft overgehouden. Neem contact met ons op. We helpen u graag.