Wil je succesvol begeleid worden naar een sportief leven of ben je een sporter die zijn prestaties wil verbeteren? Kom dan naar Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie. Wij hebben de kennis en trainingen in huis om voor jou een veelzijdig, afwisselend en persoonlijk trainingsplan te maken. Bezoek onze Open Dag op zaterdag 24 november van 10.00u tot 16.00u en ervaar hoe wij jou daar het best mee kunnen helpen!


Diverse activiteiten op onze Open Dag

Zaterdag 24 november openen we bij De Linie van 10.00u tot 16.00u onze deuren en laten we je graag zien wat wij allemaal in huis hebben. Bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie kun je verantwoord én veelzijdig trainen. Op onze Open Dag laten we jou ook graag de veelzijdigheid van ons sportcentrum ervaren. Je kunt doorlopend deelnemen aan verschillende activiteiten. Ervaar bijvoorbeeld ons balans en coördinatie parcours en in de functionele oefenzaal hebben we meerdere opstellingen staan waarop je de training voor de core stability kunt toepassen.

Het is op onze Open Dag tevens mogelijk om gratis een verkorte loopanalyse te laten maken, waarbij we je loophouding en looppatroon vastleggen en beoordelen. Ook kun je een screening ondergaan waarbij we de stabiliteit van je rompspieren testen met behulp van de Redcord methode. Beiden zijn op afspraak en daar moet je je dus van te voren voor inschrijven.

Deelnemen aan één van bovenstaande activeiten? Wees verzekerd van een plek en neem contact met ons op.

Kortingen
Op 24 november is het ook mogelijk om bij ons verschillende abonnementen met een fikse korting af te sluiten. Zo bieden we bestaande leden 20% korting op een 1-jarig abonnement en 30% korting op een 2-jarige abonnement. Nieuwe leden kunnen ook gebruik maken van de 20% korting op 1 jaar abonnement, of kunnen kiezen voor een maand gratis sporten, zonder inschrijfkosten en opzegtermijn. Deze kortingen zijn alleen geldig op 24 november. Hopelijk zien we je dan!

Attentie: voor bestaande leden is het belangrijk dat zij bij zijn met het betalen van hun huidige abonnement tot 24 november.

Antwoord op al je sport- en fysiotherapievragen
Tot slot staat ons personeel voor je klaar om al je sport- en fysiotherapievragen te beantwoorden met betrekking tot De Linie. Onze baliemedewerkers kunnen je alles vertellen over alles wat mogelijk is bij ons trainingscentrum en onze abonnementen. Een van onze fitnessinstructeurs legt je alles uit over de Virtuagym app, die al onze leden gratis krijgen, en laat je zien hoe je deze het best kunt gebruiken om effectief en met plezier te trainen. En onze fysiotherapeuten helpen je graag met advies over diverse behandelingen, maar bijvoorbeeld ook met vragen over zorgverzekeraars en vergoedingen voor behandelingen in onze fysiotherapie-praktijk.

Ontwikkel jezelf tot een veelzijdige en goede beweger! Besteed aandacht aan het verbeteren van kracht, stabiliteit, mobiliteit en conditie. Voorkom blessures, verbeter je sportprestaties en het belangrijkste: houd plezier in het sporten! Kom ook naar onze Open Dag en ervaar hoe wij jou daar het best mee kunnen helpen.