Wilt u graag meer bewegen en prettiger in uw vel zitten? Heeft u lichamelijke klachten en twijfelt u over wat verantwoord bewegen is?  Spreekt het u aan om in groepsverband te trainen? Dan is Back in Shape de juiste keus voor u!

Iedere zaterdagochtend van 09:30 – 10:30 kunt u bij De Linie terecht voor een les Back in Shape!

Wat is Back in Shape?

Back in Shape is een groepsles waarbij iedereen op zijn eigen niveau mee kan trainen. Ook als u geen sportervaring heeft! Onder begeleiding van een fitnessinstructeur wordt er verantwoord getraind in groepsverband met minimaal 2 en maximaal 10 personen. Tijdens de training zullen we d.m.v. functionele en uitdagende oefeningen het hele lichaam aan het werk zetten. Tijdens de training is er ook de ruimte om de oefeningen aan te passen aan mogelijk aanwezige klachten.

Voor wie is deze les?

Deze les is perfect voor beginners of voor mensen die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. 

Komt u het ook eens proberen? Een proefles is (ook voor niet-leden) altijd gratis! Leden kunnen zich voor deze les inschrijven via Virtuagym.

➡️ GRATIS PROEFTRAINING
➡️ 13 OKTOBER 09:30 – 10:30

Heeft u een wat mindere conditie of misschien iets overgewicht en zou u daar iets aan willen doen, maar weet u niet goed hoe? Wilt u graag in vorm komen, maar is de drempel om naar de sportschool te gaan te hoog? Daar kunnen wij u bij helpen!

Binnenkort starten we bij De Linie met de cursus ? BACK IN SHAPE ?, waarin we tien weken lang iedere zaterdagochtend op een leuke en verantwoorde manier gaan werken aan uw coördinatie, kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. In een groep van maximaal 10 tot 15 mensen wordt u begeleid door zowel een fitnessinstructeur als een fysiotherapeut.

Nieuwsgierig geworden? Op zaterdag 13 oktober geven wij een gratis proeftraining, waarbij u ook al uw vragen kunt stellen over deze cursus.

Deze groep is speciaal voor mensen die een duwtje in de rug nodig hebben! Herkent u zichzelf hierin of misschien iemand uit uw omgeving? Kom geheel vrijblijvend naar de groepstraining op 13 oktober van 09:30 – 10:30!

Opgeven voor de proeftraining kan aan de balie, via mail (info@fysioentrainingdelinie.nl) of telefoon (0223-623742).

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie
Sportlaan 32
1782 ND Den Helder
0223-623742
info@fysioentrainingdelinie.nl

De cursus BACK IN SHAPE zal iedere zaterdagochtend plaatsvinden om 09:30 – 10:30. De eerste les van de cursus is op 20 oktober en de cursus eindigt op 22 december.