Beste leden,

Zoals het er nu naar uit ziet openen wij op 1 juli weer de deuren van ons trainingscentrum. We kijken er heel erg naar uit om jullie weer allemaal te kunnen ontvangen! 

Om het sporten zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen hebben we in ons trainingscentrum maatregelen getroffen. Daarnaast zijn er regels waar we ons met z’n allen aan moeten houden. Deze richtlijnen komen uit het door het RIVM goedgekeurde protocol van onze branchevereniging NLActief.

1) Om de bezoekersstroom te kunnen controleren en te registreren, moet er voor het sporten gereserveerdworden via de Virtuagym-app, mail (info@fysioentrainingdelinie.nl) of telefoon (0223-623742). Er is een beperkt aantal plaatsen per tijdsslot en een tijdslot duurt één uur. De precieze tijden vindt u in ons zomerrooster, dat ingaat vanaf 1 juli.

2) We vragen u bij aankomst buiten te wachten, met inachtneming van 1,5 meter, totdat een baliemedewerker u komt halen. De baliemedewerker doet een korte gezondheidscheck en zal u vragen of u of wellicht één van uw huisgenoten symptomen heeft. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te ontsmetten. Ook krijgt u een reinigingsmiddel mee om de apparaten te reinigen, nadat u deze heeft gebruikt.

3) Kom alleen naar het trainingscentrum als u gereserveerd heeft om te sporten. Vertrek direct zodra u klaar bent met sporten, dus aan het eind van uw tijdslot.

4) U kunt helaas geen gebruik maken van onze kleedkamers en douches. U kunt wel bij ons naar het toilet.

5) Neem zelf een handdoek en bidon mee.

6) Houd tijdens het sporten 1,5 meter afstand tot de andere sporters. Lichamelijk contact is niet toegestaan.

7) Als er groepslessen gegeven worden kan het zijn dat de functionele trainingszaal niet vrij toegankelijk is. De tijden dat de zaal niet toegankelijk is staan duidelijk op de deur aangegeven.

Laten we samen voor een veilige sportomgeving zorgen! 

Als u vragen heeft over de regels of over onze maatregelen, neem dan contact met ons op (0223-623742). We helpen u graag!

Sportieve groet,

Team De Linie